Ki ne hallott volna már a Tisza virágzásáról?

Ha mégsem hallottál még róla, itt a lehetőség, hogy első kézből tapasztald meg. Ezt a hihetetlen élményt nyújtó ritka alkalmat. Ráadásul egy SUP-on állva?!
Nem szeretnél róla lemaradni, és nem tudod mikor lesz ez a különleges alkalom?
Mi sem tudjuk, hogy mikor zajlik ez az Európában egyedül álló esemény. Annyi biztos csak, hogy JÚNIUS közepén valamikor.
tiszaviragzas

Mi is a tiszavirág?

Az egyik legkülönlegesebb természeti szépsége a Tisza folyónak.

Minden évben a nyári napforduló idején rövid életű kérészek tömege néhány órára nászruhát ölt, hogy idejüket nem pazarolva, akár a táplálkozást is mellőzve. A víz felszín közelében találják meg párjukat, majd leginkább szürkületkor párosodjanak a levegőben. Leírhatatlan élménynek lehetünk tanúja, amikor a 3 évig iszapban fejlődött lárva beteljesíti életének körforgását. És ezt a lebilincselő látványt most egy különleges módon élheted át, egy Sup-on evezve.

Hogy vehetek részt ezen a kihagyhatatlan túrán?

Nincs más dolgod mint a lentebb található hírlevél űrlapon keresztül regisztrálsz, és mi értesítünk, amint belátható a pontos időpont. Így annak ismeretében fel tudsz készülni, erre a lenyűgöző látványra.

Részvételi díj

A túra részvételi díja: 3 500 Ft
Túravezető nélkül: 3 000 Ft

Mely tartalmazza a Sup-ok bérleti díját, és a hozzátartozó felszereléseket (mentőmellény, evezőlapát).
A találkozó a hamarosan megnyíló Szabadidőközpontnál lesz kora délutáni órákban.

Igény esetén lehetőség van a Sulyom Vendégházban, melynek maximális befogadó képessége 18 fő.
Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Tiszaviragzas2_tom

Program tervezet

A túra napján 15.00-kor gyülekezünk Tiszafüred-Tiszaörvényen a Tisza folyó partján. A hamarosan megnyíló STÉG Szabadidőközpontnál A megérkezést gyors ismerkedés és terepszemle következik és a rövid balesetvédelmi oktatást, valamint a Sup kezelés alapjainak elsajátítását követően neki is kezdünk.

A kérészek fő rajzása naplementekor figyelhető meg, így a vízreszállást követően, az esti órákban várható.

Nyeremény játék!

A hírlevélre való feliratkozással lehetőséged nyílik nem csak arra, hogy azonnal értesülj a Tiszavirágzás kezdetéről, de meg is nyerhetsz egy Páros Jegyet, mellyel ketten ingyen vehettek részt a túrán!
[newsletter_form form=”1″]

STÉG - SZABADIDŐKÖZPONT

Tiszafüred-Örvény
Időpont: Június közepe-vége

,, Idén Jónás Ati ismét nagyot álmodott és létrehozta a Stég Szabadidő központot. Itt megtalálható lesz minden egy helyen! Vízi sport eszközök, SUP, SUP jóga, Segway, design szállás és maga a STÉG étterem, mely kifejezetten Tiszai halakból készít ételeket! „